Bezig zijn met Indisch zijn, hoe dan? #Vlog

 

Hoe bezig ben jij met je Indische achtergrond?

Lukt dat eigenlijk wel en hoe moet dat dan?

In deze video ga ik er iet wat verder op in, want het kan soms lastig zijn als je niet veel Indische mensen tegenkomt in het dagelijks leven.

Of het kan zo zijn dat je er niet op wordt aangesproken, omdat je er nou eenmaal niet zo Indisch uitziet.

Hoe ga jij daar mee om?

 

Facebook Comments

By |2017-02-15T12:29:47+00:00februari 15th, 2017|Blog, Vlog|0 Comments

About the Author:

Wilhelmina Beckman-Lapre een Indische vrouw, want haar overgroot oma was een inheemse geboren in voormalig Nederlands-Indië getrouwd met erkende Indo Joram Ello. Zij kregen 5 kinderen waaronder mijn vader Frederick Willem Ello (Yogdjakarta) een opgeleide timmerman die verliefd is geworden op een Indonesische vrouw van het eiland van oorsprong van mijn opa. (West-Timor,Rote). Op 28 jarige leeftijd is hij pas naar Nederland gekomen in '72 en later mijn moeder. Mijn Indische familiegeschiedenis is een moeilijk te achterhalen verhaal, maar met familieverhalen van andere Indo's blijf ik mijn roots ontdekken.

Leave A Comment