Het gaat allemaal om het maken van de juiste keuzes. Armando, Monique en Denise zijn drie enorm creatieve mensen, maar hebben geen van 3-en de juiste achtergrond voor het maken van online keuzes. Het concept was al snel duidelijk. Maar vele vragen staken al snel de kop op. Vragen als: “Hoe moet het allemaal gerealiseerd worden?”, “Waar moeten we allemaal rekening mee houden?”,  “Wat is wel/niet haalbaar?”… En ga zo maar verder.
Misschien kunnen jullie de Hoezo Indo – oproep nog wel herinneren. Ik wel tenminste. Dit was voor mij de eerste ontmoeting met Hoezo Indo. In mijn onder bewust zijn had ik de eerste keuze al gemaakt – ik wilde dolgraag een onderdeel zijn van Hoezo Indo.
Na een goed gesprek bij LEEN te Utrecht, zijn we uit elkaar gegaan met het gevoel aan iets moois te beginnen en veel voor elkaar te kunnen betekenen. En dat is tot op heden nog steeds het gevoel. Na deze eerste meeting zijn we snel weer bij elkaar gekomen om te praten over de keuzes die gemaakt moesten worden. We hebben gepraat over de website, de organisatie, de business, de inhoud/vorm en nog veel meer. Vragen waarmee elke startende website eigenaar mee te maken krijgt.
In het Hoezo Indo – blog zal ik voornamelijk vertellen over de technische, functionele en concept keuzes die wij hebben gemaakt, en waarom. Als jullie andere ideeen hebben over de keuzes die wij gemaakt hebben, dan horen wij het ook graag. Wij zijn hiermee gestart, maar laten ons ook graag leiden door goede adviezen.
Blijf dit blog volgen. Ik probeer elke twee weken een nieuwe keuze voor te leggen, uitgewerkt met onze aanpak. Mochten jullie in de tussentijd vragen en/of opmerkingen hebben, dan kunnen wij jullie hoogstwaarschijnlijk meer vertellen over onze ervaringen.
Sampai jumpa lagi
MJ