Aanmeld formulier Hoezoindo Project

 Do you live outside the Netherlands? Please fill out this form. Woon je buiten Nederland vul dan dit formulier hieronder in. voor mensen met gmail? —> https://goo.gl/forms/Oaf8ONEA2VDPoz2e2  

 

By |2018-01-25T12:10:45+00:00december 8th, 2017|Blog|0 Comments

About the Author:

Wilhelmina Beckman-Lapre een Indische vrouw, want haar overgroot oma was een inheemse geboren in voormalig Nederlands-Indië getrouwd met erkende Indo Joram Ello. Zij kregen 5 kinderen waaronder mijn vader Frederick Willem Ello (Yogdjakarta) een opgeleide timmerman die verliefd is geworden op een Indonesische vrouw van het eiland van oorsprong van mijn opa. (West-Timor,Rote). Op 28 jarige leeftijd is hij pas naar Nederland gekomen in '72 en later mijn moeder. Mijn Indische familiegeschiedenis is een moeilijk te achterhalen verhaal, maar met familieverhalen van andere Indo's blijf ik mijn roots ontdekken.

Leave A Comment