Herinnering

Achter deze foto schuilt mijn motivatie van mijn projecten. Mijn missie. De Indische achtergrond bewust maken in jouw identiteit. Deze foto is niet alleen om jou te laten zien dat ik een top bereikt heb, maar hoever ik bereid ben te gaan om de missie te volbrengen. Namelijk eindeloos en grenzeloos en doing what ever it takes.

Dat is mijn overwinning daar in de foto. Gemaakt in het begin van mijn Indoworldphotoproject vlak bij een bergstation in het hoogste punt van Zweden bij ongeveer -10.

Maar is dit belangrijk genoeg?

Heeft het zin gehad om honderden Indo’s te fotograferen voor een boek en dat te bundelen in de een trilogie?

We zullen het zien, want Hoezoindo bestaat nu bij gratie door gefunde projecten door haar volgers en dat vind ik belangrijk, zodat ik doe wat de volgers waaronder jij als lezer van mij graag wilt zien.

Het is allee niet altijd even makkelijk, maar ik leer gigantisch veel van deze projecten, omdat het ver buiten mijn comfortzone ligt en war ook mijn dromen liggen. Ooit gedacht dat ik de wereldreis zou doen om Indische identiteit bewust te maken?

Nooit, maar die droom is wel werkelijk geworden door jou Ja jij als lezer, als fan, als donateur en daarom wil ik je bedanken.

Terima kasih voor het feit dat ik dit mag doen. Terimah Kasih voor het feit dat we samen de Indische identiteit en ons verleden nog levend houden op onze eigen manier.

Terima kasih, dat je de moeite hebt genomen om jezelf door mij te laten interviewen en portretteren.

Terima kasih dat je me blijvend hebt aangemoedigd.

Terimah kasih dat je je verhalen met mij hebt gedeeld.

Terima Kasih voor al dat vertrouwen en dat we bouwen aan een monument van een project waar we samen aan werken.

Oprecht bedankt, want ik denk dat het niet vaak genoeg gezegd kan worden.

Fijne zondag en Pinksteren!

Armando

ps: Mocht je vanaf 1 euro een donatie doen, dan zorg ik ervoor dat je naam in het dankwoord terecht komt.