Indo onderzoek

Waar wonen alle Indo’s?

mapoftheworldVeel indo’s weten wel dat er velen zijn verspreid over de hele wereld. Hoeveel dat er precies zijn weten we niet precies. Hoe is de geografische verspreiding nu? Om daar achter te komen willen we graag beginnen bij onze fans en vanwaar jullie ons volgen. Op facebook heeft 5% gereageerd van de 2300+ mensen die het bericht gezien hebben en dat is best veel. Het is interessant om te zien hoe waar Indo’s momenteel wonen over de wereld en een idee te krijgen hoeveel dat er zijn. Doe mee aan ons onderzoek en stuur het door aan je familie in het buitenland. Wie weet brengen we door deze tool weer mensen bij elkaar.
[box type=”info”]Bij het invullen wordt je naam en plaatsnaam toegevoegd aan googlemaps hieronder te zien.[/box]
 

[box type=”info”] Resultaat:Leeftijd gebonden aan stad: (De bol met de meeste verbindingen heeft geen leeftijdsdata.)[/box]

Like de facebookpost hieronder die me tot dit idee gebracht heeft..:)

By |2016-12-28T14:39:58+00:00oktober 4th, 2013|Blog, Onderzoek|0 Comments

About the Author:

Wilhelmina Beckman-Lapre een Indische vrouw, want haar overgroot oma was een inheemse geboren in voormalig Nederlands-Indië getrouwd met erkende Indo Joram Ello. Zij kregen 5 kinderen waaronder mijn vader Frederick Willem Ello (Yogdjakarta) een opgeleide timmerman die verliefd is geworden op een Indonesische vrouw van het eiland van oorsprong van mijn opa. (West-Timor,Rote). Op 28 jarige leeftijd is hij pas naar Nederland gekomen in '72 en later mijn moeder. Mijn Indische familiegeschiedenis is een moeilijk te achterhalen verhaal, maar met familieverhalen van andere Indo's blijf ik mijn roots ontdekken.

Leave A Comment