Zoals jullie waarschijnlijk niet is ontgaan, is afgelopen vrijdag het lanceringsfeest van de nieuwe website van Hoezo Indo punt NL geweest. Mocht je ooit voor de vraag staan om een dergelijke evenement te organiseren; DOEN! Het is één groot feest.
De voorbereidingen
We wilden de website niet onopgemerkt lanceren. In ieder geval niet voor onszelf. We dachten aan een klein etentje. Bij het etentje wilden we toch wel een aantal mensen uitnodigen. Die lijst van “het aantal” groeide al snel uit tot een lijst van meer dan 100 man. Dan moeten er ineens andere zaken geregeld worden. Waar laat je 100+ man? In een zaaltje. Waar, wanneer, en hoeveel mag het kosten. We kwamen in een ander speelveld terecht. Een speelveld waar we eigenlijk vrij gemakkelijk een weg doorheen baande. De grootste uitdaging was de locatie. De datum stond immers al vast. Na een lange (online) zoektocht kwamen we uit bij zaal Moira. Raymond, eigenaar van zaal Moira, werkte supergoed mee – dacht mee – en hielp ons waar nodig.
Goed, het zaaltje was er. Maar een Indo feest zonder Indo Food, is geen Indo feest. Het was dan ook geen uitdaging om lekker eten te (laten) regelen. Familie en restaurant Blauw hebben ons hier fantastisch bij geholpen en het smaakte meer dan lekker. Zo snel als het eten geregeld was waren ook de andere zaken geregeld; de DJ, aankleding, drank voor de toost (met 150 champagneglazen – dank aan Michael de Moor), en zoveel meer.
Laten we ook de geweldige hulp van Anouk, Elvira, Julian en Melissa niet vergeten! Degene die zijn geweest, weet over wie we het hebben.
De laatste puntjes
We we’re on the roll. Wat last minute stress maar goed dat hoort bij een dergelijk feest. Zoals een vriend van me al zei: “Het wordt vanzelf 19:00uur…” en zo was het ook. De beamer stond aan, de tafels waren gedekt, het eten was binnen, de eerste klanken van de DJ klonken, de tap werkte. We waren klaar.
De eerste mensen kwamen binnen…