Het verhaal van mijn eigen roots [Vlog] Armando

Tracing Your Roots Programma vroeg mij 3 vragen te beantwoorden over mijn roots die je in de volgende video ziet.

Overweeg je zelf mee te doen aan het programma?

Tracing Your Roots

Klik hier om het evenment te bekijken..

 

By |2019-02-19T15:18:22+01:00februari 19th, 2019|Blog, Vlog|0 Comments

About the Author:

Wilhelmina Beckman-Lapre een Indische vrouw, want haar overgroot oma was een inheemse geboren in voormalig Nederlands-Indië getrouwd met erkende Indo Joram Ello. Zij kregen 5 kinderen waaronder mijn vader Frederick Willem Ello (Yogdjakarta) een opgeleide timmerman die verliefd is geworden op een Indonesische vrouw van het eiland van oorsprong van mijn opa. (West-Timor,Rote). Op 28 jarige leeftijd is hij pas naar Nederland gekomen in '72 en later mijn moeder. Mijn Indische familiegeschiedenis is een moeilijk te achterhalen verhaal, maar met familieverhalen van andere Indo's blijf ik mijn roots ontdekken.

Leave A Comment